Elmekanic

CNC-Machines en Technologie

CNC-Machines en Technologie

Isel is een Duitse fabrikant van hoogwaardige en prijsgunstige CNC Freesmachines, CNC-Systemen en Componenten voor bedrijfs-automatisering.
Hun leus is: Engineering to the point.

isel CNC – Freesmachines en systemen zijn ontwikkeld en worden gebouwd op basis van ruim vijftig jaar ervaring.
U als klant profiteert op meerdere manieren van de samenwerking met Elmekanic B.V. en isel.
Enerzijds betrekt u alles uit één hand en profiteert u van onze gezamenlijke competentie ten behoeve van CNC-machines en specials.
Neem bijvoorbeeld de OVERHEAD M30 SPECIAAL VOOR DUBBELZIJDIG FREZEN.
Deze krachtige CNC-Freesmachine is uitgerust met een grote vacuumtafel, waarop vier stuks (EVA)Blokken van 350 x 250 x 70/35 mm passen dus uitstekend geschikt voor industriële productie van inlegzolen.

Anderzijds zorgt de productie van CNC-componenten door één fabrikant een optimale onderlinge afstemming van alle individuele CNC-componenten.

Kwaliteit heeft toekomst
Meer dan 50 jaar ervaring in de automatisering en exclusieve productie in Duitsland spreken voor de uitstekende kwaliteit van alle isel-componenten. “Made by isel” schept vertrouwen en veiligheid, minimaliseert stilstand en zorgt voor een hoge productie en doorvoer.

Naast de gratis service met deskundig advies en indien nodig het zo snel mogelijk oplossen van problemen, bieden wij u voordelige onderhoudscontracten en een breed scala aan accessoires voor CNC-Freesmachines en systemen. Meer informatie

Bekijk ook het actuele aanbod gebruikte CNC-(Frees)machines.