Elmekanic

PSxHub

Upgrade uw machines en systemen met onze flexibel configureerbare, intelligente PSxHub, waarop maximaal 16 positioneringssystemen kunnen worden aangesloten.

De eisen die aan mechanische en fabrieksingenieurs worden gesteld, zijn hoog:
Snelle set-up, laagst mogelijke stilstand tijden en een efficiënte productie vanaf batchgrootte één, zijn slechts enkele van de vereisten voor de complexe ontwerpen.
Toenemende automatisering maakt een hoge mate van herhaalbaarheid van processen mogelijk en vormt de basis voor een constant hoge kwaliteit.

Een belangrijke hefboom voor efficiënte productie van machines en systemen ligt in de modulaire op- en aanbouw van de componenten. Doel hiervan is het combineren van individuele gestandaardiseerde modules tot een klant specifieke machine of systeem (zoals kartonnage, inspectiesystemen, etiketteermachines, transportmodules in verpakkingsmachines). Dit verkleint de verscheidenheid aan varianten en verkort de productietijden.

Met de intelligente PSxHub van halstrup-walcher maakt u dit mogelijk voor formaat-aanpassing d.m.v. positioneringssystemen in uw toepassing.
Bij het verstellen van meerdere assen wordt de complexiteit verminderd door toepassing van de PSxHub. Het is een universeel toepasbare en kosteneffectieve oplossing die bovendien praktisch in te richten is.