Elmekanic

Isel Robotik Wafer Handler

Isel Robotik Wafer Handler

Nadat u op de onderstaande button klikt, komt u bij het aanvraagformulier.
Wanneer u daarop zoveel mogelijk de gevraagde informatie invult en op verzenden klikt, ontvangt u binnen 48 uur onze offerte.

isel Robotik:
Innovatieve robottechnologie voor Wafer Handling

Robuuste en duurzame alles-in-één-oplossingen, klant-specifieke productie, uitgebreide projectondersteuning en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding: isel Germany AG is de perfecte robotica-partner voor OEM’s in de halfgeleiderindustrie. Ze maken vooraf graag een gratis cyclustijd-studie voor u op, zodat u precies weet of een specifieke waferhandler geschikt is voor uw productiedoeleinden, of voorzien wij u van een robotsysteem voor uw softwarekoppeling.

Klantspecifieke oplossingen

Wij kunnen u voorzien van het perfecte handlingsysteem voor uw productie.
Op verzoek kunnen wij uw handlingrobots individueel uit isel-componenten samenstellen en zo krachtige automatiserings-technische oplossingen aanbieden, die optimaal zijn afgestemd op uw productiebehoeften en de productietijden aanzienlijk verkorten.

Eerste klas service

Gratis training voor nieuwe klanten, telefonische ondersteuning en voortdurende projectondersteuning van ervaren isel-technici: ook in 2023 zal de klantenservice voor ons een topprioriteit zijn. U kunt ook vertrouwen op onze wereldwijde service, bijvoorbeeld met onze partners in Azië en de VS. Onze hoog aangeschreven beschikbaarheid van reserveonderdelen reduceert eventuele stilstand-tijden tot een minimum.

Innovatieve technologie

Betrouwbare en duurzame Wafer Handling componenten van isel Robotik voldoen aan alle behoeften van OEM-klanten in de halfgeleiderindustrie. De Advanced Controller heeft een gedefinieerde baansnelheid, zodat snelheid en acceleratie zijn gericht op het gereedschapsmiddelpunt (TCP) dus niet op de afzonderlijke assen.

SCARA-kinematica in de robotbesturing: snelle en nauwkeurige verwerking van wafers

Als Duitse fabrikant van atmosferische clean room robots met meer dan 20 jaar marktervaring op het gebied van robotica, biedt isel Robotik u uitgerijpte en geavanceerde SCARA-technologie met 3 of 4 assen, die u maximale efficiëntie en een uitzonderlijk hoge applicatie efficiëntie garanderen.

ISO 1 CLEAN ROOM COMPATIBLE WAFER HANDLER

Single Arm Wafer Handler

Hoge betrouwbaarheid, klantspecifieke aanpassingen mogelijk

Dual Arm Wafer Handler

IWH-serie 1 & 3, hoge structurele stijfheid, MTBF groter dan 70.000 bedrijfsuren

End effectors

Voor Wafer groottes tot 300 mm, Horse Shoe of Pakkle varianten, hoge stijfheid

Lineaire eenheden

Hoge acceleratie en snelheden, naadloze integratie, onderhouds- en geluidsarm

Logosol Prealigner

1-Assige en 3-Assige Systemen van Robotik, Chuck- of Pin Load, SEMI, Flat & Notch Wafer- Specificaties

Assessoires

Advanced Controller, Wafer Mapping Sensoren, Flip Module, Handterminals, Teach Pendants voor effectieve Wafer Handling